• Net zoals vorig jaar gaan wij ook dit jaar een aantal AED/reanimatie trainingen verzorgen in ons clubhuis.

Waarom? In deze huidige tijd komt het helaas steeds vaker voor dat mensen hartproblemen krijgen op het sportveld/zaal. Het is van levensbelang dat er dan mensen op de club aanwezig  zijn die dan op de juiste manier kunnen handelen, door eerste hulp te verlenen door middel van een reanimatie en weten hoe onder andere een AED werkt... Dit wordt op deze avond uitgelegd door een erkend instructeur en er wordt geoefend. Daarna ontvangen jullie een erkend certificaat.

Heb je belangstelling? Geef je naam door aan mij, de avonden staan gepland op woensdag 18 september en donderdag 26 september. Let op deelname voor 1 avond van 19.00-22.00 en max 8 deelnemrs per avond. VOL is VOL!!
    Wil je bij opgave je geboorteplaats en geboortedatum vermelden? (Dit komt op het certificaat)

Groet Brigitte Jansen