• Eindelijk was het dan zover. De allereerste echte wedstrijd van de F2. Het begon allemaal erg spannend. We wisten nog niet helemaal wat er precies ging gebeuren. 1e kwart: we zijn begonnen en de kinderen van Odik waren groter, sneller en duidelijk beter. Einde 1e kwart stonden we met 4-0 achter. Even korte pauze. 2e kwart ging het al beter. 5-0 achter. Rust. Even genoten van wat te drinken en door met het 3e kwart. En wat speelden we goed met als absolute hoogtepunt het prachtige doelpunt van Mick. De mensen op de tribunes, de coaches en de spelers gingen uit hun dak. In deze euforie ging het toch weer even mis met verdedigen en kon Odik ook weer scoren. 4e kwart ging gelijk op en de einduitslag was 1-7.
    Met strafworpen knap gewonnen met 4-3. Top prestatie voor de allereerste wedstrijd.
    Wil ik nog alle supporters bedanken voor hun fantastische steun aan Mick, Tim, Timo, Madee, Mette en Dewi.
    Groet van Marco en Noelle. Trotse coaches van deze supergroep.