• De nieuwe lockdown gooit roet in de oliebollen.

Helaas kunnen we ook dit jaar geen oliebollen bakken. Een geweldig team vrijwilligers stond er weer klaar voor, maar de nieuwe lockdown zorgt ervoor dat we niet op een veilige manier onze jaarlijkse oliebollenactie kunnen verzorgen.

Onze jeugdleden waren natuurlijk al keihard begonnen met het verkopen van oliebollen maar zij zullen alle kopers informeren dat het niet mogelijk is de oliebollen te leveren.

De appelbeignets die we vers inkopen zijn wel beschikbaar en we hopen dan van harte dat ieder lid van onze vereniging in ieder geval een zak appelbeignets koopt om toch de vereniging financieel te steunen.

BESTEL JE APPELBEIGNETS VIA DEZE LINK

De verkoop vind plaats buiten het hek van ons terrein op Sportpark Orderbos 5.

Openingstijden:
    Donderdag 30-12 van 10.00 tot 16.00 uur
    Vrijdag 31-12 van 10.00 tot 12.00 uur

Bezorgen kan ook op deze dagen indien je dat wenst.

Zijn er mensen die toch wat eerder de appelbeignets willen neem dan even contact met Marion op.

Het oliebollenteam wenst iedereen in ieder geval fijne feestdagen en een veilig 2022.

Vragen? Bel Marion op 06-55820855.