• Wist je dat sinds begin oktober de kantinecommissie is uitgebreid? Puck heeft versterking gekregen van Bert van Dijken, Tiemen Ruiter, Susanne Neijenhuis, Thijs Flierman, Marion Evers en Judith Lieferink.

Certificaten

Deze winter gaan wij ons allereerst richten op welke certificaten er nodig zijn om als club aan alle regelementen te voldoen voor onze vergunning. Een onderdeel daarvan is dat de mensen die achter de bar staan en alcohol schenken in het bezit moeten zijn van het certificaat ‘Verantwoord Alcohol Schenken (IVA)’. In het verleden is deze opleiding door verschillende mensen gevolgd. Aan de personen die dit hebben gevolgd willen we vragen om een berichtje te doen naar kantine@kvapeldoorn.nl, zodat wij een overzicht krijgen van welke personen dit certificaat al in bezit hebben.

Daarnaast is ook een onderdeel van deze vergunning de opleiding Sociale Hygiëne, ook aan de personen die deze opleiding al hebben gevolgd het verzoek om een berichtje te sturen voor dit overzicht.

Kantine assortiment

Ook willen we gaan kijken wat we kunnen toevoegen aan ons huidige assortiment in de kantine in Orderbos. Heb je ideeën of suggesties geef ze door aan ons via een email naar kantine@kvapeldoorn.nl. We zullen alle ideeën/ suggesties meenemen, maar kunnen uiteraard niet beloven dat deze allemaal ook worden uitgevoerd.

Iets organiseren?

Wil je een vergadering organiseren in de kantine? Stuur ons dan een e-mail, zodat we weten wanneer de kantine bezet is en kunnen opletten dat er niet te veel mensen tegelijk zijn.

Vrijwilliger worden?

De Kantine commissie is ook nog op zoek naar vrijwilligers voor achter de bar. Wil je tijdens het veldseizoen een keer bardienst draaien of op een andere manier helpen, laat het ons dan weten via kantine@kvapeldoorn.nl!