• Beste mensen,

In de strijd tegen het corona virus namen we gisteren kennis van de door de regering afgekondigde extra maatregelen en ontvingen wij het bericht van het KNKV over het aflassen van de lopende veldcompetitie en het dringend advies aan de clubs om de deuren tot 1 juni gesloten te houden.

Vanzelfsprekend volgen wij dit advies en concreet betekent dit dat we ons terrein en clubhuis tot 1 juni gesloten houden, er voorlopig geen plenaire vergaderingen zullen zijn en dat noodzakelijk overleg in deze periode via mail en telefoon gaat.

Beste mensen, hoewel de lente is aangebroken gaat onze club feitelijk in winterslaap voor een periode tot voorlopig 1 juni en dat is natuurlijk een flinke en voor de meeste van ons onverwachte tegenvaller.

Velen van ons halen hun ontspanning en plezier uit het samen zijn op de club om met elkaar te korfballen en deel te nemen aan de verschillende verenigingsactiviteiten.

Dat valt nu voor een flinke periode weg. Dat geeft geen fijn gevoel, maar valt in het niet bij de ingrijpende effecten van het corona virus zoals die in Nederland en daarbuiten heerst.

Wat dat betreft is onze komende winterslaap relatief en is gezondheid voor eenieder prioriteit nummer 1. Mensen, wees wijs en volg de landelijk afgekondigde maatregelen nauwgezet.

Wij wensen jullie en je families en naasten in deze bijzondere veel sterkte en wijsheid.

We zien elkaar weer op de club wanneer betere tijden zijn aangebroken.

Het Bestuur.