• Hiermee informeren wij je over het feit dat Alexander Engelman is afgetreden als bestuurslid korfbaltechnische zaken, waardoor er een nieuwe vacature is ontstaan binnen het toch al beperkt bezette bestuur van onze vereniging. Graag verwijzen wij je onderstaand naar zijn persoonlijke boodschap. Het spreekt vanzelf dat wij zijn afscheid als bestuurslid enorm betreuren, maar uiteraard zullen moeten respecteren. Wij hopen dat er z.s.m. een opvolger voor deze essentiele functie binnen onze vereniging kan worden aangesteld. Voor meer informatie over deze functie kun je je rechtstreeks wenden tot onze voorzitter Joep Eijselendoorn of op bestuur@kvapeldoorn.nl
   
  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
   
  Beste leden,
   
  Helaas moet ik mij terugtrekken als bestuurslid korfbal technische zaken, omdat ik hier nu te weinig tijd voor vrij kan maken.
  Ik vind het heel erg jammer dat ik deze keuze heb moeten maken..
  Gelukkig hebben we een enthousiaste groep mensen binnen de korfbal technische commissies die al vol overgave bezig zijn voor het  aankomend seizoen.
  Langs deze weg wil ik jullie allemaal hartelijk danken voor de fijne samenwerking, en hoop ik dat er snel iemand opstaat die de functie van bestuurslid TC wil oppakken.
   
  Met sportieve groet,
   
  Alexander Engelman