• OPBRENGST COLLECTE VERHOGEN!

Veel mensen vinden het niet leuk om met een bus te gaan collecteren of ze hebben geen tijd en iedereen is druk.

OPBRENGST COLLECTE VERHOGEN! maak een online bus aan!

Wil je toch wat doen voor KV Apeldoorn? Open dan een online collectebus. Als een paar mensen per team dat doen kunnen we al veel geld binnenhalen. Via onderstaande site gaat dat erg gemakkelijk. Je hebt dus geen excuus om niet mee te doen!!

Online collectebus: via jantjebeton.digicollect.nl is het mogelijk om een online collectebus aan te maken.  In 2019 werd er gemiddeld € 8,42 per gift gedoneerd. Wauw! Maak een bus aan en deel makkelijk via social media, Whatsapp of e-mail met iedereen die je kent. Zo kan iedereen die in je buurt woont, verder weg woont of niet thuis is, helpen onze club KV Apeldoorn een beetje rijker te maken. Let goed op dat je onze vereniging aanklikt: Apeldoorn – KV Apeldoorn.

De bus blijft t/m 31 maart 2020 open! Daarna komt het geld automatisch naar onze penningmeester.

Met vragen kan je bij mij terecht,

Zet em op!!

Henny Grootkerk, henny@grootkerk.nl of 0626 626 295