• Aanpassingen in corona protocol: Richtlijnen voor trainingen en wedstrijden per 15 januari 2022!

Op zaterdag 15 januari zijn er nog steeds coronabeperkingen, maar is er qua sporten meer mogelijk en gelden de volgende regels:

Algemeen:
    • Binnen en buiten sporten is weer mogelijk
    • Onderlinge wedstrijden weer mogelijk
    • Nog geen competitie
    • Geen publiek bij trainingen en wedstrijden
    • Binnen sporten voor 18 jaar en ouder alleen met CTB
    • Binnen mondkapje verplicht vanaf 13 jaar, behalve tijdens sporten
    • Clubhuis blijft gesloten

Regels in detail:
    • Binnen en buiten sporten is voor alle leeftijdsgroepen mogelijk en het 1,5 meter afstand houden is niet meer verplicht bij wedstrijden en trainingen
    • In de sporthal is een coronatoegangsbewijs verplicht voor iedereen van 18 jaar en ouder. Dit geldt ook voor onze Orderbos locatie wanneer je gebruik maakt van voorzieningen binnen. Bijvoorbeeld de kleedkamers of toiletten.
    • Tijdens de trainingen en onderlinge wedstrijden voert de trainer, aanvoerder of team begeleider de Coronacheck uit.
    • Alleen onderlinge wedstrijden en trainingen met teams van de eigen club zijn toegestaan.
    • Bij het binnen en buiten sporten is geen publiek toegestaan.
    • Sporters die klaar zijn met hun sportactiviteit moeten het sportveld en de sportaccommodatie verlaten.
    • Sportkantines blijven gesloten.
    • Kleedkamers, toiletten en douches zijn open.
    • Vrijwilligers die functioneel aanwezig moeten zijn hoeven geen coronatoegangsbewijs te laten zien

• Blijf alert en hou je aan de basisregels,
    • Bij corona gerelateerde klachten blijf thuis en laat je testen, ook wanner je gevaccineerd bent,
    • Bij een positieve test: blijf thuis en vermijd contact met anderen, ook als zij gevaccineerd zijn,
    • Hou zoveel mogelijk 1,5 m onderlinge afstand,
    • Was vaak en goed en/of desinfecteer je handen,
    • Schud geen handen
    • Hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes.

Tot zover de nu bekende maatregelen van de overheid. Er kunnen de komende dagen nog aanvullende maatregelen komen van het NOC NSF en KNKV.