• Coronaprotocol per 13 november 2021

In verband met de nieuwe coronamaatregelen gelden er in de sporthallen met ingang van zaterdag 13 november 18.00 uur de volgende regels:

• Geen publiek bij trainingen en wedstrijden
    • Ouders die rijden voor uitspelende ploegen hebben toegang tot de zaal
    • De sportkantine Zuiderpark sluit om 20.00 uur en heeft beperkt assortiment
    • De sportkantine Zuiderpark is niet bedoeld om wedstrijden te kijken
    • Corona toegangsbewijs vanaf 18 jaar verplicht in de sportkantine Zuiderpark
    • Corona toegangsbewijs vanaf 18 jaar verplicht bij trainingen en wedstrijden
    • Corona toegangsbewijs niet verplicht voor vrijwilligers in functie

De regels in details:

Geen publiek bij trainingen en wedstrijden
    Vanaf zaterdag 13 november 18.00 uur is er 3 weken geen publiek toegestaan bij zowel de trainingen als de wedstrijden.

De sportkantine sluit om 20.00 uur
    In de sportkantine van zijn vaste zitplaatsen verplicht en is een coronatoegangsbewijs (CTB) verplicht vanaf 18 jaar. Spelers zijn welkom om na hun wedstrijd hier nog even een drankje te doen, maar het is echter niet toegestaan om dan weer als publiek de zaal in te gaan. De sportkantine sluit uiterlijk om 20.00 uur.

Trainingen en wedstrijden
    Een coronatoegangsbewijs (CTB) is verplicht (QR-code met identiteitsbewijs) voor iedereen vanaf 18 jaar tijdens trainingen en wedstrijden. Tijdens de trainingen voert de trainer, aanvoerder of team begeleider de Coronacheck uit. Er is geen publiek toegestaan dus je mag ook niet blijven hangen na je eigen wedstrijd.
    Op wedstrijddagen moet de Coronacheck bij de ingang worden uitgevoerd door de dan aanwezige zaalwacht (eventueel aangevuld met vrijwilligers).

Vrijwilligers
    Vrijwilligers en mensen die functioneel aanwezig moeten zijn zoals trainers, coaches, scheidsrechters hoeven geen CTB te tonen voor het uitoefenen van hun taak. Voor het betreden van de sportkantine dient wel een CTB getoond te worden.
    Rijouders die jonge sporters vervoeren naar een wedstrijd of training zijn in dat geval functioneel aanwezig; zij hoeven in dan geen CTB te tonen en mogen op de tribune plaatsnemen en/of (na vertoon van CTB) ook in de sportkantine. Andere die eventueel meerijden zoals kinderen hebben geen toegang tot de zaal.

Blijf alert en hou je aan de basisregels:
    Bij corona gerelateerde klachten blijf thuis en laat je testen, ook wanner je gevaccineerd bent.
    Bij een positieve test: blijf thuis en vermijd contact met anderen, ook als zij gevaccineerd zijn.
    Hou zoveel mogelijk 1,5 m onderlinge afstand.
    Was vaak en goed je handen.
    Schud geen handen.
    Hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes.