• Vorige week was Vera aan de beurt, dit keer klimt nummer 2 in de 'pen'.

Oh, ja misschien ook leuk om te vermelden, morgen speelt de selectie haar eerste thuiswedstrijden (2e om 14:30, 1e om 16:00), hopelijk zien wij jullie dan!

Wat is je volledige naam: Sjoerd Jan-Willem Havenaar
    Wat is je leeftijd: 28 jaar
    Wat doe je in het dagelijks leven? Ik ben consulent bij Mee. (Onafhankelijke client ondersteuner)
    Omschrijf je zelf in maximaal 5 woorden. Rustig, sociaal, behulpzaam, eigenwijs en vaak ook wel vriendelijk.
    Sinds wanneer korfbal je en waarom? Ik begon ongeveer op mijn 9 a 10de, omdat ik altijd met mijn moeder mee moest naar het veld en daar joran vogel tegen kwam. Toen was het erg gezellig en ben ik begonnen.
    Wat vind je het leukst aan korfballen? Het spelletje in zijn algemeen( vooral winnen) en de gezelligheid eromheen.
    Hoe ziet je korfbalcarrière er tot op heden uit? Ik heb eigenlijk altijd in het tweede gezeten sinds ik in de senioren kwam. Een jaartje in het derde tussendoor, wat ook erg gezellig was. En een half jaartje mocht ik mee doen met het eerste van Atalante met een mooi kampioenschap aan het einde van het seizoen.
    Welke vrijwilligerstaak/-taken doe je of heb je gedaan? Ik ben erg lang jeugdtrainer geweest van veel teams. Heb ik een seizoen geholpen bij de schotklok. Verder ga ik al jaren met veel plezier mee op kamp en zit ik in de TC.
    Welke vrijwilligerstaak zou je ooit nog wel eens willen doen? Ik heb geen idee.
    Wat voor type speler ben jij? Allround
    Wat zijn je sterke punten? Spel verdelen en korte kansen scoren
    Aan welke punten moet jij nog werken? Verdedigen
    Heb jij vaste rituelen voor een wedstrijd? Niet dat ik weet..
    Wat is jouw speciale korfbal-moment waar je goede herinneringen aan hebt? Zoveel! Maar om er een paar te noemen. Laatste kampioenschap voor de fusie en Trainingsweekend in Antwerpen was erg gezellig. Leuk om tegen Belgische verenigingen gespeeld te hebben.
    Heb je nog andere hobby’s naast het korfballen? Zeker! Vissen, fitness en aan de bar zitten.
    Heb je nog tips voor een mooi boek/serie/film? Vikings vond ik een mooie serie.
    Wat is je grootste blunder in je korfbalcarriere? Er zullen er vast wel wat zijn, maar waar ik zelf van baal is dat ik een gele kaart kreeg voor een bal uit de hand tikken bij de tegenstander terwijl het spel stil lag. Dat was een duur tikkie.
    En heb je nog een leuke vraag voor de volgende selectiespeler? Wat bestel jij het liefst in de kantine of wat mis je nog in de kantine?