• Het einde van de week is weer inzicht, daarom weer een nieuwe "Geef de bal door..". Dit keer is de aanvoerder van het eerste aan de beurt! Veel leesplezier gewenst!

Wat is je volledige naam? Tiemen Ruiter
    Wat is je leeftijd? 32
    Wat doe je in het dagelijks leven? Ik ben merchandiser bij de Hultaforsgroup. Wij vertegenwoordigen werkkleding en schoenen. Snickers workwear, Solid gear en Toe guard.
    Omschrijf je zelf in maximaal 5 woorden. Aardig, lief, behulpzaam, eerlijk, beetje gek.
    Sinds wanneer korfbal je en waarom? Al sinds mijn 4e. Mijn ouders zijn ook allebei korfballers. De appel valt niet ver van de boom😉
    Wat vind je het leukst aan korfballen? Het spelletje, gezelligheid, mix van jongens en meiden.
    Hoe ziet je korfbalcarrière er tot op heden uit? Tot mijn 19e bij ‘t Overschotje gekorfbald in Lochem. Daarna 1 jaar bij De Meeuwen in Putten. Sinds 2012 korfballend in Apeldoorn, voor de fusie was dit bij Steeds Hooger. Ondertussen speel ik al sinds mijn 15e in de selectie.
    Welke vrijwilligerstaak/-taken doe je of heb je gedaan? Teams trainen gegeven. Nu ben ik actief in de TC en de kantine commissie.
    Welke vrijwilligerstaak zou je ooit nog wel eens willen doen? Misschien ooit weer een jeugdteam.
    Wat voor type speler ben jij? Allround korfballer
    Wat zijn je sterke punten? Goede rebound en redelijke aanvaller
    Aan welke punten moet jij nog werken? Verdedigend kan het beter
    Heb jij vaste rituelen voor een wedstrijd? Ik probeer altijd voor boodschap nummer 2 te gaan💩
    Wat is jouw speciale korfbal-moment waar je goede herinneringen aan hebt? Na jaren weer een kampioenschap behaald met ‘t Overschotje in 2008.
    Heb je nog andere hobby’s naast het korfballen? Darten, vissen, spelletjes doen met vrienden.
    Heb je nog tips voor een mooi boek/serie/film? Lezen doe ik niet aan, maar ik vind Band of Brothers een aanrader.
    Wat is jou grootste blunder tijdens je korfbalcarrière? 3 keer in 1 minuut een strafworp missen🙈
    Wat bestel jij het liefst in de kantine of wat mis je nog in de kantine? Kannetje bier en tosti. Denk dat het assortiment prima is.
    En heb je nog een leuke vraag voor de volgende selectiespeler? In welke sport zou jij een topsporter willen zijn en waarom? (Korfbal mag niet genoemd worden)