• Onder het motto "Hoe is het nu met..." zal er periodiek een interview komen met "oud eerste spelers" van Atalante, Steeds Hooger, Zuiderkwartier, Apollo, WWNA. Het eerste interview is met Marcel Teunissen.

  Voorstelrondje:
  Naam: Marcel Teunissen
  Geboortedatum: 02-03-1965
  Geboorteplaats : Apeldoorn
  Ouders: Cor en Greet
  Broer/zus: Esther 

  Welke teams heb je in de jeugd doorgelopen en welke hoogtepunten heb je daar mee gemaakt?  Weet me niet alles te herinneren. Wel dat ik onder leiding van Charles Steinenbach in de B1 op een vergelijkbaar niveau als nu de hoofdklasse heb gespeeld. Verder als 14 jarige in de A1 met als coach Toon de Graaf. Hier werden we een keer kampioen in het toen nog 3 vakken korfbal met 49 - 0 tegen ZKC A1 uit Zutphen. 

  Toen kwam het echte werk om de hoek kijken, de seniorentijd! Hoe heb je dat ervaren? Weet ik eigenlijk niet zoveel meer van. Wel kan ik me herinneren dat ik bij de allereerste wedstrijd  mijn sportschoenen vergeten was. Een paar jaar later kwam voormalig bondscoach Jan Sjouk van de Bos bij ons als trainer. 

  Had je nog speciale rituelen/bijgeloof voordat je de wedstrijd inging? Nee daar deden we niet aan. 

  Wie waren jouw voorbeelden of mensen waar je tegen op keek? Heb nooit een korfballer als voorbeeld gehad of iemand waar ik tegen op keek. Wel zijn er mensen waar ik vroeger een hoop van geleerd heb of heel veel respect voor heb gehad.  Waaronder Ad Gressie ,nog nooit zo een enthousiaste en fanatieke man mee gemaakt die helaas veel te vroeg is overleden. Verder een van de verzorgers die ik heb meegemaakt Andries Tamboer, zo veel plezier met die man gehad. Theo Smits was ook zo een trainer waar je wat aan had die ging over lijken en zal jullie de details besparen. De mooiste tijd heb ik toch wel gehad met Dick van Kooi. Met hem werden we kampioen  en daardoor mochten we van de sponsor op vakantie en speelden we mee in de top van de overgangsklasse een meer dan geweldige tijd. Ook niet te vergeten Ben Krijt een trouwe fan en helaas ook veel te vroeg overleden. Verder was er mijn grote, oude trouwe vriend Gradus Jansen met wie ik een speciale band had. Een geweldige vent. Denk dat menigeen de busreisjes nog steeds zal herinneren. 

  Welke wedstrijd(en) zal je altijd bij blijven en waarom? Heel veel wedstijden hadden wel wat speciaals, maar niet dat er eentje uitspringt. Wat ik wel erg bijzonder vond was het afscheidstoernooi die voor mij was georganiseerd, met alle spelers en speelsters en trainer waarmee ik te maken heb gehad.  

  Welke (mede)spelers zal je niet zo snel vergeten en waarom? Richard vd Brink: fantastisch om mee samen te spelen. Alle dames waarmee ik mee gepeeld, heb ik respect voor, dat ze altijd in dienst van mij hebben gespeelt, te denken aan onder andere Ineke Havenaar, Yvonne Lam en Carla Haanstra. 

  Wat is jouw all time favorite team?  Mijn all time favorite team is het team onder leiding van Dick van Kooi. 

  Heb je nog speciale contacten/vriendschappen overgehouden aan je korfbaltijd? Niet echt speciale contacten, buiten het feit om dat ik natuurlijk getrouwd ben met Joyce 

  Wat heb je naast spelen nog meer betekent voor de club? Ik ben bestuurslid Facilitaire Zaken geweest, verder heb ik jarenlang met andere vrijwilligers oud papier ingezameld. Ik ben trainer geweest van het 1e team van Atalante. Scheidsrechter bij jeugdwedstrijden en ik sponsor de bar. 

  Ben je nu nog steeds betrokken bij de club? Zo ja hoe? Ja, ik ben nog steeds betrokken, ik fluit de jeugd van KV Apeldoorn. Daarnaast kijk ik natuurlijk bij mijn jongens, Jesse en Mika.  En sta ik langs de lijn bij de selectie voor de kritische noot. 

  Hoe ziet jouw leven er nu uit? Ik werk sinds 15 jaar bij Loparex, producent van Relaise Liners in Apeldoorn.  Ben vorig jaar getrouwd met Joyce, heb 3 kinderen Jaimy , Jesse en Mika 

  Wat zou je de club meegeven? Laat verantwoordelijken open staan voor de mening van anderen.