• Deze week stond de E1 in de spotlight, daarom 20 weetjes over de E1 om het team beter te leren kennen!

Wist je dat …

- De E1 een team is dat altijd heel veel lol heeft met elkaar tijdens het trainen!

- Thijs heel goed kan verdedigen. Hij plakt als plakband aan zijn tegenstander.

- De E1 de bal het liefst van de verdediging naar de aanval wil gooien om gelijk te scoren, dit werkt alleen niet altijd. Dus nu hebben ze geleerd om de bal snel van de verdediging naar de aanval te brengen via de zijkant van het veld.

- De twee winnaars van de tekenwedstrijd van afgelopen zaterdag allebei in de E1 zitten, dit waren namelijk Aimee en Victor.

- Timo elke wedstrijd wel zeker één keer scoort.

- Esa het langst van de kids op korfbal zit

- Een van de lievelingsspelletjes van de E1, koningskorfen is. Als ze de schutters korf zien en horen dat ze gaan koningskorfen worden ze allemaal erg fanatiek.

- Victor eigenlijk altijd Vic genoemd wordt.

- Aimee de aanvoerster van de E1 is.

- De E1 veel verschillende aanvalsvormen oefenen en dat de trainers deze ook echt terug zien komen in de wedstrijden.

- Thijs de jongste uit de E1 is.

- De E1 dit seizoen vaak lastige wedstrijden heeft gehad, maar toch geen enkele keer hebben opgegeven en altijd door zijn gegaan.

- De E1 als team heel goed in een vierkantje kan spelen en daarbij ook al snel doorspeelt.

- Esa dit seizoen al heel vaak langs haar tegenstanders is gevlogen om een doorloopbal te nemen.

- Aimee elke wedstrijd veel goals maakt en dat ze dat van alle afstanden doet.

- Victor hele grote stappen maakt ondanks dat hij pas 2 jaar op korfbal zit.

- De E1 elke training afsluit met een potje treintje schieten, hier doen ze dan ook elke training fanatiek aan mee (al helemaal als de trainers ook meedoen!)

- Timo al voor het 2e jaar in de E zit.

- De E1 drie trainers heeft, namelijk: Koen den Otter, Noor Gerritsen en Arwin de Boer.

- De E1 afgelopen zaterdag bijna van de kampioen uit hun poule gewonnen heeft.