• De voorbereidingen voor het kamp 2022 zijn inmiddels al weer in volle gang. We hadden in deze maand een leuke kampreunië op de planning staan, maar helaas gooien de Corona maatregelen roet in het eten. Deze houden jullie nog van ons tegoed! Maar omdat we leuk nieuws hebben te melden, willen wij jullie dit niet onthouden, dus lees snel verder!

Afgelopen jaar zijn, mede door Corona, de 2 kampen voor het eerst in het KV Apeldoorn bestaan, samengevoegd. Wij als kampcommissie hebben dit als zeer positief ervaren en de geluiden die wij tijdens en na kamp hebben gehoord, bevestigen dit alleen maar. Na overleg met het bestuur is besloten dat wij volgend jaar weer samen met alle jeugd op kamp gaan. Dit betekent dat het kamp bedoeld is voor F-jes tot en met de A-junioren. Uiteraard mogen ook weer broertjes en zusjes mee en kinderen van leden van KV Apeldoorn zijn ook van harte welkom! De leeftijd moet dan wel van 5 t/m 18 jaar zijn. Het kamp zal plaatsvinden van zaterdag 13 augustus t/m donderdag 18 augustus 2022. Uiteraard hebben wij ook aan de dagjeskinderen (4- of 5-jarigen) gedacht, zij zijn welkom op zondag 14 augustus.

Dit keer gaan wij niet op de vertrouwde, bekende locatie Orderbos in tenten, maar we gaan naar een heuse kampeerboerderij! We hebben een mooie groepsaccommodatie gevonden in Rijssen, namelijk De Langenberg.

Doordat wij naar een externe locatie gaan, stijgt het kampgeld ook. Voorgaande jaren hebben wij goed op onze financiën gelet en daarom hoeven wij de bijdrage in 2022 niet enorm te verhogen. Het kampgeld voor 2022 is vastgesteld op € 100,00 per kind voor een hele week (dagjeskinderen € 15,00, met een overnachting wordt dit € 20,00). Uiteraard is het ten opzichte van 2021 een verhoging, maar daarvoor;

• gaan we wel een dag extra op kamp,
    • slapen wij op heerlijke bedden en in een warme slaapzaal,
    • gaan we naar een nieuw (onbekend) stukje bos.

Doordat de kampbijdrage is verhoogd, kun je er dit jaar voor kiezen om de bijdrage eventueel in 4 termijnen (voor 28-2 / 31-3 / 30-4 / 31-5) te betalen. Dit kun je op het aanmeldformulier aangeven, mocht je hier gebruik van willen maken.

Om de kinderen heen en weer te brengen vragen wij of jullie als ouders bereid zijn om de kinderen weg te brengen, weer op te halen of beiden mag uiteraard ook. Op het aanmeldformulier kun je aangeven of dit mogelijk is. Voor de bagage en spelmateriaal zijn wij op zoek naar een mooie (grote) vracht- (bestel)wagen. Mocht je hierin nog wat kunnen betekenen, dan horen wij uiteraard ook graag van je.

Aangezien het voor sommige ouders spannender is dan voor de kinderen 😉 stond een korte informatieavond voor de ouders in het clubhuis op de planning, maar ook dat wordt lastig gezien de huidige maatregelen. Nu willen wij wel een korte online bijeenkomst organiseren. Deze avond zal, bij genoeg animo, plaatsvinden op maandag 24 januari 2022 om 20:00. Je kan je voor deze avond aanmelden door voor 19 januari een appje te sturen naar Pascal Selker (06-51711187) met daarin je naam, naam kind en je e-mailadres. Uiteraard kan je, indien je maar een enkele vraag hebt ook alleen deze even appen.

Nog even in het kort;

Wanneer: zaterdag 13 augustus t/m donderdag 18 augustus 2022

Voor wie:

• voor alle jeugdleden vanaf de F t/m A
    • voor broertjes en zusjes van KV Apeldoorn leden (5 t/m 18 jaar)
    • voor kinderen van leden van KV Apeldoorn (5 t/m 18 jaar)
    • voor 4- en 5-jarigen, die een dagje willen komen

Waar: De Langenberg te Rijssen

Het kampgeld dient overgemaakt te worden (alles uiterlijk vóór 31-5-2022) naar ABN AMRO, NL59ABNA042.18.85.866 tnv KV Apeldoorn, o.v.v. naam kind/kamp 2022.

Om de voorbereidingen zo soepel mogelijk te laten verlopen willen wij graag het ingevulde formulier voor 15-02-2022 weer van jullie ontvangen. Wil je het formulier digitaal invullen, klik dan HIER. Wij gaan er weer vanuit dat wij ook dit jaar weer een grote groep kinderen hebben en dat wij er weer een onwijs gezellige week van gaan maken!

De kampcommissie heeft er in ieder geval al weer erg zin in!

Mochten er nog vragen zijn, neem dan gerust contact op met Pascal Selker (06 – 517 111 87 of pascal@kvapeldoorn.nl)