• Het seizoen zit erop, tijd om je kleding in te leveren! Gedurende de zomer zal de kledingcommissie alle kleding weer controleren en herverdelen per team. 

  Shirtjes tas: Aan iedereen het vriendelijke verzoek om de shirtjes tassen in het jeugdhonk te zetten voor 30 juni. Rokjes/ broekjes hoeven niet te worden ingeleverd. 

  Sponsorkleding: Alle sponsorkleding is ook eigendom van KV Apeldoorn, dus deze kleding zal ook door de kledingcommissie gecontroleerd worden en voor het nieuwe seizoen worden herverdeeld naar de juiste teams. Ook deze kleding inleveren voor 30 juni! Leg jouw sponsorkleding in een dichtgemaakte plastic tas duidelijk voorzien van jouw naam + team in het jeugdhonk op de tafel. Dit geldt ook voor trainers en staf. 

  Gestopt bij KV Apeldoorn?: Voor leden die zijn gestopt of gaan stoppen aan het einde van het seizoen geldt dat zij al hun kleding (rokje/ broekje/ sponsorkleding) ook moeten inleveren voor 30 juni a.s. Leg al jouw kleding in een dichtgemaakte plastic tas duidelijk voorzien van jouw naam + team in het jeugdhonk op de tafel. 

  Grotere maat nodig?: Heb je een broekje of een rokje die wel een maatje groter mag? Dan is dit de tijd om deze om te ruilen! Stuur een mail naar kleding@kvapeldoorn.nl, vermeld jouw naam/ team + de gewenste maat en we maken een afspraak om het broekje of een rokje om te ruilen. Is jouw shirt te klein dan horen we dat ook graag, dan proberen we daar in de verdeling van de tassen ook alvast rekening mee te houden. 

  Kapot of verloren?: Het kan natuurlijk voorkomen dat kleding kapot gaat of verloren wordt. Deze kleding is eigendom van de club en je hebt de kleding in bruikleen. De kosten voor herstel of vervanging worden daarom aan het bewuste lid doorberekend. ‘Normale’ slijtage en productiefouten vallen hier uiteraard buiten. 

  Schoon en gewassen: En… het is bijna overbodig om te noemen natuurlijk; de kleding graag schoon en gewassen inleveren.

  Alvast dank voor jullie medewerking!

  Met vriendelijke groet,

   

  Kledingcommissie KV Apeldoorn.