•

De Jantje Beton collecte komt er weer aan. Ik doe dit jaar niet meer de coördinatie voor alle Apeldoornse clubs. Voor KV Apeldoorn wil ik mij echter wel inzetten en ik reken daarbij op jullie medewerking.

50% voor KV Apeldoorn en 50% voor Jantje Beton.  Iedereen doet natuurlijk mee!

Je collecteert voor Jantje Beton en jouw eigen KV Apeldoorn. Mede dankzij jou verdien je geld voor de club, waarmee we voor de jeugd leuke dingen kunnen doen.

Meld je aan als collectant bij Henny Grootkerk.

Ik ga ervan uit dat er ook wat teams mee doen. Bel even met Henny Grootkerk.

Wil je alleen in je eigen straat collecteren dan kunnen we bekijken of jouw straat nog vrij is.

Wat doet Jantje Beton?

Jantje Beton wil dat kinderen vrij buiten kunnen spelen in hun eigen buurt. Verstoppertje spelen, kliederen met water, hutten bouwen enz.

Maar vaak is er geen plek, is de speelplek slecht bereikbaar of prikkelt deze de fantasie niet.

Jantje Beton bedenkt, financiert en organiseert daarom projecten die vrij buitenspelen mogelijk maken. In Apeldoorn hebben zij al meerdere projecten ondersteund.

Jantje Beton laat kinderen buiten spelen.!

Wil je mee collecteren of wil je iets weten over de actie dan graag contact opnemen met:

Henny Grootkerk, T: (055) 533 11 24, E: henny@grootkerk.nl