• Zoals ieder jaar heeft aantal collectanten hebben zich voor de club weer het vuur uit de sloffen gelopen.
    Misschien kon jij niet meehelpen. Geen nood, je kunt nu online een collectebus aanmaken. Als alle leden dit doen kan het nog een mooi extra bedrag opleveren! De opbrengst komt automatisch op onze rekening. 50% van de opbrengst is voor de club!

Alle leden kunnen persoonlijk een digitale collectebus aanmaken op internet. Ga hiervoor naar jantjebeton.digicollect.nl en geef aan dat je KV Apeldoorn wilt steunen. Vul je gegevens in en deel je collectebus via facebook, instagram of whatsapp. Je hoeft verder niks te doen want het geld komt vanzelf in je bus. De online collectebussen blijven openstaan tot eind maart!