• Beste jeugd en ouders,

Helaas leven we nog steeds in een bizarre tijd, maar ondanks dat zijn we toch al begonnen met de voorbereidingen voor het kamp 2021.

Na overleg met beide kampcommissies en het bestuur hebben we besloten om dit jaar de kampen samen te voegen. Mede doordat we in een onzekere tijd leven (wat mag er straks wel in augustus?) en wij graag wel al onze jeugdleden een mooi kamp willen aanbieden is hier voor gekozen. Dit betekent dus dat het kamp voor de F-jeugd t/m A-jeugd is!

Om in deze tijd geen (grote) financiële verplichtingen aan te gaan, gaan wij kijken of wij in augustus een groot kamp kunnen organiseren op ons eigen terrein. Omdat dit nogal wat voorbereidingen vergt, denk bijvoorbeeld aan de tenten, willen wij graag van jullie op korte termijn weten op hoeveel kinderen wij ongeveer kunnen rekenen.

Het kamp is dit jaar van zondag 22 augustus t/m donderdag 26 augustus 2021.

De kosten voor het kamp zijn op dit moment nog niet helemaal helder, maar dit zal naar verwachting tussen de € 60,00 en € 80,00 liggen.

Jullie kunnen het Online inventarisatieformulier invullen. We gaan er niet vanuit, maar als je niet mee gaat met het kamp, wil je het formulier dan ook invullen? Dan kunnen wij misschien in de toekomst, indien mogelijk proberen rekening te houden met deze reden.

Graag ontvangen wij de formulieren vóór 1 maart retour!

Laten we met z'n allen hopen dat het kamp dit jaar doorgang kan vinden en wij zijn er van overtuigd dat wij in deze bijzondere tijd straks in augustus weer hele mooie herinneringen gaan maken! Wij gaan er vanuit dat er heel veel jeugdleden weer mee willen!

Als je nog vragen hebt kun je ze eventueel ook kwijt op het formulier of je mag uiteraard ook mailen naar pascal@kvapeldoorn.nl .

Met vriendelijke groet,

De kampcommissie