• De inschrijvingen voor het kamp is inmiddels geopend, de meeste teams hebben het inschrijfformulier al gehad (volgende week volgen de overige teams).

Hieronder vind je de laatste informatie en het de link naar het digitale aanmeldformulier vind je hier.

Aanmeldformulier Kamp 2021

Wat een jaar hebben wij achter de rug, weinig korfbal, weinig leuke activiteiten. Ondanks de onzekerheid, maar met gezonde, positieve enthousiasme zijn wij inmiddels al weer druk bezig met de voorbereidingen voor het aanstaande kamp in augustus.

Zoals jullie bij de inventarisatie hebben gelezen gaan wij dit jaar de beide kampen samenvoegen. Dit betekent dat het kamp bedoeld is voor F-jes tot en met de A-junioren, een mooie grote, gezellige groep!

Het kamp is dit jaar van zondag 22 augustus t/m donderdag 27 augustus 2021.

Dit jaar mogen er ook weer broertjes en zusjes mee en kinderen van leden van KV Apeldoorn zijn uiteraard ook welkom! De leeftijd moet dan van 5 t/m 18 jaar zijn. Uiteraard willen wij ook dat de allerkleinsten (4- of 5 jarigen) weer gezellig een dagje komen, zij zijn welkom op de maandag!

Bij het vorige kamp hebben wij sinds lange tijd geen problemen gehad met het schoonmaken van het clubhuis en opruimen van de tenten want er waren gelukkig een aantal behulpzame ouders om dit op te ruimen. Uiteraard doen wij dit jaar ook weer een beroep op jullie als ouders om op de donderdag even een paar uurtjes te komen helpen. Wij hopen op genoeg hulp zodat wij als vermoeide kampleiding na een week ons ingezet te hebben voor jullie kroost niet nog een clubhuis of tenten hoeven te moeten opruimen.

Je kunt je opgeven via het bijgevoegde inschrijfformulier. Hopelijk kunnen wij dit jaar ook weer op jullie hulp rekenen, want vele handen maken licht werk!

Wij zijn van plan om weer een kampfilm en foto’s te maken van deze week, zodat jullie als ouders ook een beeld krijgen wat er tijdens zo’n week gebeurd. Een selectie van die foto’s willen wij ook gebruiken om het jeugdkamp te promoten en daarom op social media zetten. Dan kunnen degene die niet mee zijn, zien wat zij missen J.

Uiteraard vragen wij jullie hier toestemming voor, indien je niet wilt dat wij de foto’s van uw kind op social media zetten, kun je dit aangeven op het inschrijfformulier.

Nog even in het kort;

Wanneer;     zondag 22 augustus t/m donderdag 26 augustus 2021

Voor wie;

-      voor alle jeugdleden vanaf de F t/m A

-      voor broertjes en zusjes van KV Apeldoorn leden (5 t/m 18 jaar)

-      voor kinderen van leden van KV Apeldoorn (5 t/m 18 jaar)

-      voor 4- en 5-jarigen, die een dagje willen komen

Waar;           Sportpark Orderbos

Het kampgeld (€ 65,00 per kind) mag worden overgemaakt naar: ABN AMRO, NL59ABNA042.18.85.866 t.n.v. KV Apeldoorn, o.v.v. naam kind/jeugdkamp 2021

Het kampgeld (€ 12,50) voor de dagjeskinderen kan op de dag zelf contant worden meegenomen.

Om de voorbereidingen zo soepel te laten verlopen willen wij graag het ingevulde formulier voor 10 mei weer van jullie terug.

Wij gaan er vanuit dat wij dit jaar met een grote groep er een gezellige week van maken!

Mochten er nog vragen zijn, neem dan gerust contact op met Anouk Lieferink (06 – 464 600 43) of Pascal Selker (06 – 517 111 87) of mail naar pascal@kvapeldoorn.nl