• Jaja, het is weer zover, je kan je weer aanmelden voor de leukste week van het jaar! De voorbereidingen zijn inmiddels al weer volop gestart, de eerste vergaderingen zijn dan ook al weer achter de rug.

  Vorig jaar hebben wij onze week in een groepsaccommodatie doorgebracht en dit is ons zo goed bevallen, dat wij er dit jaar ook weer voor hebben gekozen. In augustus gaan wij naar Kampeerboerderij “De Bosrand” in Hellendoorn. In het verleden zijn wij hier wel eens geweest, een mooie boerderij, een goede keuken voor lekker eten en natuurlijk een groot speelveld met veel bos eromheen.

  Het kamp is van zaterdag 12 t/m donderdag 17 augustus 2023. Het kamp is bedoeld voor F-jes tot en met de A-junioren. Uiteraard mogen ook weer broertjes en zusjes mee en kinderen van leden van KV Apeldoorn zijn ook van harte welkom! De leeftijd moet dan wel van 5 t/m 18 jaar zijn. Uiteraard hebben wij ook aan de dagjeskinderen (4- of 5-jarigen) gedacht, zij zijn welkom op zondag 13 augustus. Net als voorgaande jaren mogen de dagjeskinderen ook een nachtje blijven slapen. Heb je hier vragen of andere ideeën over, neem dan even contact op met Pascal. In overleg is er veel mogelijk, uiteraard moet het wel binnen het programma passen.

  Mede doordat de kids zoveel loten voor de Grote Clubactie hebben verkocht kunnen wij, ondanks dat er het afgelopen jaar veel prijsstijgingen zijn geweest, dit jaar het kampgeld gelijk houden. Het kampgeld voor 2023 is vastgesteld op € 100,00 per kind voor een hele week (dagjeskinderen € 15,00, met een overnachting wordt dit € 20,00). Aangezien er vorig jaar geen gebruik van is gemaakt, vervalt de optie om in termijnen te betalen op het aanmeldformulier. Wil je hier toch gebruik van maken, neem dan ook even contact op met Pascal.

  Om de kinderen heen en weer te brengen vragen wij of jullie als ouders bereid zijn om de kinderen weg te brengen, weer op te halen of beiden mag uiteraard ook. Op het aanmeldformulier kun je aangeven of dit mogelijk is. Voor de bagage en spelmateriaal hebben wij, net als vorig jaar, een vrachtwagen kunnen regelen!

  Aangezien het voor sommige ouders spannender is dan voor de kinderen 😉 hadden wij vorig jaar een informatieavond aangeboden, maar daar is destijds geen gebruik van gemaakt. Nu kunnen wij ons voorstellen dat er voor nieuwe leden of nieuwe kampgangers informatie ontbreekt of er nog andere vragen zijn. Schroom dan niet en stuur een appje naar Pascal Selker (06-51711187). Ter info, veel kinderen die 1 dagje komen, blijven vaak een hele week 😉, zo leuk vinden ze kamp! Dus het zou zonde zijn als ze die geweldige kampweek missen omdat de ouders het te spannend vinden 😉.

  Nog even in het kort;

  Wanneer: zaterdag 12 augustus t/m donderdag 17 augustus 2023
  Voor wie:

  • voor alle jeugdleden vanaf de F t/m A
  • voor broertjes en zusjes van KV Apeldoorn leden (5 t/m 18 jaar)
  • voor kinderen van leden van KV Apeldoorn (5 t/m 18 jaar)
  • voor 4- en 5-jarigen, die een dagje willen komen

  Waar: De Bosrand te Hellendoorn

  Het kampgeld dient overgemaakt te worden (uiterlijk vóór 31-5-2022) naar ABN AMRO, NL59ABNA042.18.85.866 tnv KV Apeldoorn, o.v.v. naam kind/kamp 2023.

  Binnenkort ontvangen jullie de fysieke aanmeldformulieren, maar je kan het formulier ook digitaal invullen. Als je HIER klikt, kom je bij het formulier. Om de voorbereidingen zo soepel mogelijk te laten verlopen willen wij graag voor 12-03-2023 weten of jullie mee gaan. Wij gaan er weer vanuit dat wij ook dit jaar weer een grote groep kinderen hebben en dat wij er weer een onwijs gezellige week van gaan maken!

  De kampcommissie heeft er in ieder geval al weer erg zin in!


  Mochten er nog vragen zijn, neem dan gerust contact op met Pascal Selker (06 – 517 111 87 of pascal@kvapeldoorn.nl)