• Net als vorig seizoen is KV Apeldoorn B1 erin geslaagd om kampioen te worden in de 1e klasse. Promotie naar de hoofdklasse is hiermee een feit, maar het team plaatst zich bovendien voor het Nederlands Kampioenschap voor 1e klasse teams B-jeugd. Dit toernooi vindt plaats op zaterdag 6 april a.s. bij Unitas te Harderwijk.

Na de zinderde wedstrijd van vorige week tegen directe concurrent Dindoa B1 moest er afgelopen zaterdag ook nog gewonnen worden in de uitwedstrijd tegen Juventa B1. Een zeer lastige wedstrijd, maar waarbij vooral het resultaat telde, eindstand 6-9!

2x op rijā€¦
    Dat dit KV Apeldoorn B1 zich wederom plaatst voor het NK is extra knap, zeker omdat de huidige B1 te opzichte van vorig jaar bijna volledig is vernieuwd. Het succesvolle team van vorig jaar schoof namelijk vrijwel geheel door naar de A-junioren. Na het grote aantal geselecteerden in de diverse talenten teams wederom een bevestiging dat het qua talent wel goed zit onder de Apeldoornse korfbal jeugd.

Poule
    Apeldoorn is aanstaande zaterdag ingedeeld in poule B, samen met CKV Albatros B1 (Zwijndrecht), KV Tiel '72 (Tiel) en KV TOP (Arnemuiden). De eerste wedstrijd start om 11.30. Locatie: Unitas Harderwijk, sporthal De Sypel, Parkweg 4a te Harderwijk.