• De laatste officiële wedstrijd van KV Apeldoorn dateert alweer van 10 oktober 2020. Hierin werd knap gewonnen van KIOS. Na 6 wedstrijden in de eerste competitie helft staat KV Apeldoorn op een gedeelde een-na-laatste plaats, maar het team leek in de uitwedstrijd in Ruinen de goede lijn te pakken te hebben. Kort daarna werd de competitie echter afgebroken.

Het is een vreemd en bewogen seizoen, waarin vervolgens ook de volledige zaalcompetitie werd geannuleerd. Juist dan is koers houden en stabiliteit van belang, vindt ook Alexander Engelman (voorzitter technische commissie): “Wij zijn blij met het feit dat de volledige staf ook volgend seizoen weer van de partij is. Hopelijk kunnen wij ze snel weer in actie zien”.