• De afgelopen tijd is Loes Lief&Leed weer op bezoek geweest bij een aantal van onze leden. Hieronder volgt een kleine samenvatting van de bezoeken.

  Daniël Nikkels
  Woensdag 25 okt is Loes op bezoek geweest bij Daniël. Hij heeft het topje van zijn rechter wijsvinger gebroken na dat hij de bal er op kreeg. Het was inmiddels 5 weken geleden gebeurd bij een uitwedstrijd van het 2e. Heel lastig als je rechts bent zei hij!! Dat wordt voorlopig helaas niet niet korfballen. Gelukkig heeft hij weinig pijn. Eerst dacht hij dat het gekneusd was maar bij nader onderzoek bleek het toch gebroken helaas. Op 20 november wordt er weer een foto gemaakt om te kijken of de brace er af kan en hij hem weer voorzichtig kan gebruiken. En dan hopelijk weer snel korfballen!

  Marcel Teunissen
  Op 8 nov is Loes bij Marcel op bezoek geweest. Hij heeft een grote operatie aan zijn teen ondergaan!! Had daar al een jaar last van. Ook heeft hij al jaren geen gevoel meer in zijn tenen. Een verwaarloosd wondje aan de teen waar hij te lang mee doorgelopen heeft zorgde er voor dat hij regelmatig naar het ziekenhuis moest om het schoon te laten maken. Desondanks kreeg hij een bot infectie en moest hij 10 dagen in het ziekenhuis blijven. Daarna moest hij nog 2 weken met antibiotica thuis blijven. Maar helaas was het 4 weken later nog niet beter en moest hij op 6 oktober de linker 2e teen laten amputeren. Heeft toen 2 dagen in ziekenhuis gelegen voor herstel.
  Op zich ziet het er nu goed uit. Lopen is wat lastig soms. Daarom wacht hij nu op een aangepaste schoen en dan hoopt hij binnenkort weer op therapeutische basis te kunnen werken.

   

  We wensen beide heren namens KV Apeldoorn een goed en snel herstel toe.

  Ken jij iemand die (langdurig) geblesseerd is of ben je zelf geblesseerd? Laat het de dames van Lief&Leed (Loes & Henny) weten of stuur een mailtje naar secretaris@kvapeldoorn.nl.