• Onze ziekenboeg,

  Fay Selker, 
  Op 9 april op bezoek geweest bij Fay. Zij korfbalt in de F1. 
  Zij had haar middenhandsbeentje gebroken en de pink gekneusd
  Haar vader Pascal en Nils  ( Andrea) waren aan het voetballen op het Leesten toen ze  de bal ongelukkig tegen haar hand kreeg. Volgende dag naar de arts gegaan: die zei dat ze toch maar een foto moest laten maken!! 2 weken in het gips tot gevolg!! Gelukkig had ze weinig pijn. 
  Inmiddels is op 10 april het gips er afgehaald. We wensen haar beterschap en hopen dat ze gauw weer kan korfballen. 


  Jacco Hijstek,
  En op 11 april zijn we bij Jacco op bezoek geweest. 
  Hij had versleten enkelbanden en had daar al jaren last van. Speelde en floot ook altijd met een brace om!!  Hij is op 19 maart geopereerd en heeft toen nieuwe banden gekregen.  Moest daarna 2 weken in het gips.  Inmiddels krijgt hij 2x p/w fysio. Er staat een herstel periode van 3/5 maand voor. Af en toe fluit hij nog wat jeugd ploegen en hoopt dat straks weer te kunnen doen.  Ook hoopt hij binnenkort weer therapeutische wat te kunnen werken. We wensen hem een snel herstel toe!! 

  Tiemen de Ruiter,
  Bij Tiemen moeten we nog op bezoek. Hij had zijn knieband afgescheurd begin maart en was een lange tijd uit de roulatie. Hopelijk gaat het nu wat beter!! We gaan binnenkort nog even bij hem langs. We wensen hem vast beterschap via deze weg. 

  Loes en Henny.