• Aanmeldformulier Kamp 2019
    Voor jullie ligt het aanmeldformulier met daarnaast de laatste informatie voor het geweldige kamp.
    Laten we maar meteen met de deur in huis vallen; de laatste jaren hebben wij het kampgeld op hetzelfde niveau kunnen houden, helaas is dat dit jaar niet mogelijk door de algemene verhogingen van de laatste tijd en zijn wij genoodzaakt om het kampgeld met € 5,00 te verhogen naar € 55,00.
    Daarnaast ondervinden wij de laatste jaren dat er helaas te weinig ouders bereidt zijn om, na de geweldige kampweek die hun kroost heeft gehad, te helpen met schoonmaken of de tenten op te ruimen. Om na een kampweek het opruimen/schoonmaken niet alleen door de vermoeide kampleiding te laten gebeuren, vonden wij het daarom noodzakelijk om daar een oplossing voor te verzinnen. Wij zijn tot het volgende gekomen; het kampgeld voor het 1e en 2e kind gaat met € 5,00 extra omhoog, deze worden dan dus € 60,00. Als ouders zijnde kun je € 5,00 korting per ouder verdienen door je op te geven voor het opruimen en/of schoonmaken. Indien wij niet genoeg ouders hebben, kunnen wij deze € 5,00 per 1e & 2 e kind gebruiken om extra mankracht in te huren om op te ruimen of schoon te maken. Wij vinden het jammer dat het op deze manier moet, maar wij zien helaas geen andere oplossing. Hopelijk kunnen wij dit jaar in ieder geval rekenen op genoeg hulp, want vele handen maken licht werk!
    Indien jullie nog vragen hierover hebben, kunnen jullie contact opnemen met Anouk Lieferink.

Dit jaar mogen er ook weer broertjes en zusjes mee en kinderen van leden van KV Apeldoorn. De leeftijd moet dan van 5 t/m 11 jaar zijn. Uiteraard willen wij ook dat de allerkleinsten (4- of 5- jarigen) weer gezellig een dagje komen, zij zijn welkom op de maandag! Wij zijn van plan om een kampfilm en foto’s te maken van deze week, zodat jullie als ouders ook een beeld krijgen wat er tijdens zo’n week gebeurd. Een selectie van die foto’s willen wij ook gebruiken om het jeugdkamp te promoten en daarom op social media zetten. Dan kunnen degene die niet mee zijn, zien wat zij missen.
    Uiteraard vragen wij jullie hier toestemming voor, indien je niet wilt dat wij de foto’s van uw kind op social media zetten, kun je dit aangeven op het inschrijfformulier.

Nog even in het kort;
    Wanneer;
    zondag 25 augustus t/m donderdag 29 augustus 2019
    Voor wie;
    • voor alle jeugdleden vanaf de F t/m D
    • voor broertjes en zusjes van KV Apeldoorn leden (5 t/m 11 jaar)
    • voor kinderen van leden van KV Apeldoorn (5 t/m 11 jaar)
    • voor 4- en 5- jarigen, die een dagje willen komen
    Waar;
    Sportpark Orderbos

Het kampgeld mag worden overgemaakt naar: ABN AMRO, NL59ABNA042.18.85.866 t.n.v. KV Apeldoorn, o.v.v. naam kind/jeugdkamp 2019

De kampleiding heeft er in ieder geval zin in en wij zijn al druk bezig met de voorbereidingen. Wij hopen dit jaar op een nog grotere groep dan vorig jaar!

Mochten er nog vragen zijn, neem dan gerust contact op met Anouk Lieferink (06 - 464 600 43).