• Ken jij iemand in jouw persoonlijke of zakelijke netwerk met enige financiële affiniteit en veel gezond verstand, die het leuk zou vinden om een aantal uren per maand te besteden aan het up to date houden van de financiële administratie van onze korfbalvereniging?

Zoals bekend zijn wij al enige tijd dringend op zoek naar een versterking van het hoofdbestuur! Het is immers noodzakelijk dat een vereniging een penningmeester heeft, zonder penningmeester kan de vereniging niet verantwoord functioneren en kan het bestuur niet besturen. Kortom zonder penningmeester kan de vereniging niet bestaan!!

Wat hebben we precies nodig?
    Een vrijwilliger die goed overzicht kan houden over het financieel/administratieve proces, want in de uitvoering zijn de taken al goed verdeelt:
    - De financiële administratie wordt gedaan door Annelies van Kamp
    - De leden administratie wordt gedaan door Halbert Taekema

Wat moet de penningmeester dan nog doen?
    - Financiële rapportage, tussentijds en bij jaarafsluiting
    - Opstellen van de begroting
    - Betalingen en bankzaken doen

En wat heb je daar dan voor nodig?
    - Enige financiële affiniteit
    - Gezond verstand

Heb jij dat of ken je iemand in je netwerk, laat het ons dan snel weten want de tijd dringt!