• Nieuwe shirts
    Een paar dagen geleden kregen wij bericht dat de rest van de shirts veel eerder zouden binnen komen dan verwacht. Een erg leuke verrassing. In allerijl hebben wij toen pakketten gemaakt per team. Deze liggen inmiddels in het jeugdhonk in dozen, de teams staan vermeld op de dozen, dus je hoeft niet alles los te trekken. Trainers/ aanvoerders/ teamouders aan jullie de vraag om dit voor jullie team in goede banen te leiden.

Passen of ruilen?
    We hebben geprobeerd om zo snel mogelijk pakketten samen te stellen per team. De shirts vallen qua maat anders dan de oude shirts, maar we hebben een poging gedaan om op basis van de oude maten een inschatting te maken. Heeft jouw team andere maten nodig dan horen we dat graag, wijs daarvoor binnen jouw team even één aanspreekpunt aan. Het is niet de bedoeling dat iedereen zich individueel komt melden. Wij willen de trainers/ aanvoerders/ teamouders bij deze vragen dit een beetje te coördineren. Onderling per team ruilen is ook prima, maar schrijf dat dan goed op en geef het z.s.m. aan ons door.

Het nieuwe tenue
    Jullie hebben het allemaal kunnen zien tijdens de presentatie vorige week. KV Apeldoorn speelt in blauw/ zwarte shirts met oranje/ wit als steunkleuren. Daarnaast spelen we met zwarte broeken/ rokken en zwarte kousen. Aan iedereen het verzoek om zich daar zoveel mogelijk aan te houden.

KV Apeldoorn broeken en rokken
    Deze worden ook verstrekt door de vereniging, maar zijn nog niet binnen. We komen hier z.s.m. op terug. Tot die tijd speel je gewoon in je huidige broekje of rokje.

Reserve shirts
    KV Apeldoorn is gedurende het lopende seizoen gewisseld van tenue. Dit is gebeurd in overleg met het KNKV. Er is hierbij slechts één extra spelregel. In het geval dat je speelt tegen een team dat bijv. ook in een vergelijkbaar tenue speelt (bv. blauw), zijn wij tot de zomer altijd het team dat zich aan moet passen. In dat geval speel je dus in de oude shirts.

Wassen
    De nieuwe shirts worden net als de oude shirts per tas gewassen. Let bij het wassen op het wasvoorschrift in de shirts. Samengevat; wassen op maximaal 30 graden, niet in de droger en niet strijken.

Webshop
    Ook een veel gehoorde vraag; "komen er ook nog trainingspakken ofzo?". Het korte antwoord daarop is ‘ja’. Op de achtergrond zijn wij in samenwerking met Hummel bezig met de opzet van een KV Apeldoorn webshop voor de leden. Hier kun je straks zelf van alles kopen, van KV Apeldoorn inschietshirt tot trainingspak, sporttassen en sokken. Ook is het mogelijk om hier je spullen gelijk te laten bedrukken, bijv. met je naam. We komen hier spoedig op terug.

Sponsors
    Uiteraard is het ons doel als SPG om alle teams gesponsord te krijgen. Ben of ken je iemand die daarin geïnteresseerd zou zijn? Laat het ons weten viasponsoring@kvapeldoorn.nl.

Nog meer vragen of opmerkingen?
    Alvast bedankt voor alle medewerking en veel plezier met de nieuwe shirts. Heb je nog vragen of opmerkingen? Mail ons op sponsoring@kvapeldoorn.nl of bel/ app via 06-43794849 (Heimen van Duinkerken) of via 06-28434980 (Bas Lieferink).