• Met ingang van 4 november 2020 is de tijdelijke verzwaring van corona beperkende maatregelen van kracht.

Vanaf die datum geldt voor het binnensporten voor senioren dat er alleen individueel of in groepen van twee personen mag worden gesport en steeds 1,5 meter afstand moeten houden. In totaal mag er door 30 personen gelijktijdig worden gesport. Er mogen meerdere groepjes van twee zijn (tot een maximum van 30), maar onderling en tussen de groepjes moet steeds 1,5 meter afstand worden gehouden. Ook mag er geen wisseling in de samenstelling van de groepjes optreden en moeten de groepjes duidelijk van elkaar te onderscheiden zijn.
    Onderlinge wedstrijdjes en partijvormen zijn nog steeds niet toegestaan.
    Ga na het trainen direct naar huis en houdt 1,5 meter afstand van elkaar. Het is niet toegestaan om in de sporthal aanwezig te blijven en denk eraan dat ook buiten de sporthal groepsvorming van meer dan 2 personen niet is toegestaan.
    Voor het buitensporten gelden dezelfde maatregelen zonder de beperking van maximaal 30 personen zolang er maar voldoende afstand is tussen de groepjes.

Voor het sporten voor de jeugd zijn er geen extra verzwarende maatregelen afgekondigd. Qua trainingen zijn er geen beperkingen en onderlinge wedstrijden en partijtjes zijn nog steeds toegestaan.

De overige op 26 oktober gecommuniceerde algemene maatregelen over de zaaltrainingen blijven van kracht en blijf thuis bij gezondheidsklachten.