• One man's trash is another man's treasure.
    Nu we vorige week een nieuwe start hebben gemaakt met KV Apeldoorn en het voorjaar er aan komt zullen velen de kriebels krijgen om de voorjaars schoonmaak te doen en rigoureus op te ruimen. Veelal is dat het sein om spullen uit vervlogen tijden weg te gooien.
    Ook zaken die te maken hebben met "oude" korfbal verenigingen zouden dan zo maar bij het grof vuil kunnen komen te staan.

Mijn oproep aan u is: Gooi niets weg!

Ik ben al jaren bezig met het inrichten van een archief en heb inmiddels een enorme hoeveelheid van allerlei memorabilia, van alle voorgangers van KV Apeldoorn, verzameld. Daarbij kun je natuurlijk denken aan foto’s, krantenknipsels, oude clubbladen en dergelijke.
    Maar bijvoorbeeld ook: Asbakken, flessen wijn, pennen, bierglazen, vaantjes etc. Mij is niets te gek.

Wilt u afstand doen van dit soort herinneringen bied ze dan eerst aan mij aan
    Ik verzamel ze graag om ze later, bijvoorbeeld bij ons 90 Jarig bestaan, weer ten toon te stellen.

Denkt u iets te hebben?
    Bel- of mail me.