• Beste jeugdspeler,

Het seizoen zit er alweer bijna op en iedereen is al erg benieuwd naar het komende seizoen.
    Middels deze mailing maken wij de teamindeling bekend, in het overzicht staat ook zoveel mogelijk vermeld wie je trainer/coach is en op welke dagen je mag gaan trainen.

Voor de selectieteams zullen er nog selectietrainingen of een bijeenkomst plaatsvinden. Waarbij de doelstelling is om uiterlijk op 4 juli de definitieve selectieteams bekend te maken.
    A1-selectie selectietraining Dinsdag 25 juni & 2 juli 19.30 - 20.30 uur - Donderdag 27 juni & 4 juli 19.30 - 20.30 uur
    B1-selectie selectietraining Dinsdag 25 juni & 2 juli 19.30 - 20.30 uur - Donderdag 27 juni & 4 juli 19.30 - 20.30 uur
    C1-selectie selectietraining Dinsdag 25 juni & 2 juli 18.30 - 19.30 uur - Donderdag 27 juni & 4 juli 18.30 - 19.30 uur
    D1-selectie selectietraining Dinsdag 25 juni & 2 juli 18.30 - 19.30 uur - Donderdag 27 juni & 4 juli 18.30 - 19.30 uur

De start van het nieuwe seizoen is Voor de kampweek. Dit omdat onze vakanties erg laat zijn dit jaar en de eerste ronde van de competitie al begint op 7 september. Dus de A,B,C en D teams trainen vanaf 20-8. We begrijpen dat er dan mensen op vakantie zullen zijn. Maar ja??
    Daarna tijdens de kampweek 26-8 tot 30-8 is er geen training. Op 31 augustus zullen er voor alle teams oefenwedstrijden zijn. Daarna beginnen de E en F ook met trainen.

Misschien ten overvloede maar even voor de duidelijkheid, er wordt van kinderen die in de bovenstaande selectieteams willen spelen wel iets meer verwacht dan in de andere korfbalteams. Oa niet afzeggen voor bv verjaardag of sinterklaas of vakantie. Niet trainen = als reserve beginnen. Er mag 8x gewisseld worden in een wedstrijd, de trainers zullen hier gebruik van maken. Het kan dus voorkomen dat de een meer speelt dan de ander.

Dit seizoen is het wederom voor ons een hele lastige puzzel geweest om de indeling rond te krijgen. Dit heeft met name te maken met het heren tekort dat we hebben in de B & C categorie.
    Hierdoor moeten we keuzes maken in het belang van KV Apeldoorn. De 1 zal heel erg blij zijn met zijn nieuwe team terwijl de ander misschien wel teleurgesteld is.

Wij hebben als JTC in overleg met de trainers geprobeerd om het zo eerlijk mogelijk in te delen, als je het hier nou echt niet mee eens bent dan mag je ons een berichtje sturen. We zullen dan met je in gesprek gaan maar kunnen van tevoren niet beloven dat het verandert!
    Heb je vragen over de teamindeling dan deze graag uitsluitend per mail naar jtc@kvapeldoorn.nl. Wij zullen je dan z.s.m. benaderen om een gesprek in te plannen!

VACATURES TRAINER/COACHES en JTC leden!!!

Zoals jullie kunnen zien hebben we op dit moment nog diverse vacatures voor komend seizoen. De jongste jeugd is aardig gevuld met jeugdige trainers, helemaal top! Maar die jeugd verdient zelf ook een ervaren begeleider om hen te vervangen of te helpen.
    WIE O WIE stelt zich kandidaat en helpt onze jeugdafdeling een stapje verder ???

Heb je interesse dan graag een mailtje naar jtc@kvapeldoorn.nl en we nemen snel contact met je op!

Groetjes van de JTC!

Bekijk hier de teamindeling