• Nu we dit jaar geen oliebollen mogen bakken hopen wij dat je onze vereniging blijft steunen en toch de appelbeignets bij ons besteld. Je kunt deze bestellen via onze webshop.

Het clubhuis is niet open, de bestelde appelbeignets kunnen afgehaald worden bij de hoofdingang (hek) van ons terrein waar ze voor u klaar staan op:

Woensdag 30 december tussen 15.00 en 18.00 uur
    Donderdag 31 december tussen 10.00 en 14.00 uur.

Maar je kunt ze ook laten bezorgen op woensdag 30 en donderdagochtend 31 december.

Losse verkoop is helaas niet mogelijk, de appelbeignets moeten vooraf besteld zijn. Graag zien wij dat alle bestellingen contactloos betaald worden op onze mobiele pinapparaten. Als dat niet mogelijk dan moet je gepast betalen, er is geen wisselgeld aanwezig.

Bestellijsten voor de jeugd
    Er zal een nieuwe bestellijst verspreid worden (via de contactouders) naar alle jeugd. Op dit moment is dit de enige manier om iedereen te bereiken omdat er niet meer getraind mag worden. Het is ook mogelijk deze lijst hier te downloaden. Op de nieuwe bestellijsten staat alle informatie over het inleveren van de lijsten.

LET OP ALLE LIJSTEN MOETEN OP WOENSDAG 23 DECEMBER INGELEVERD ZIJN

Voor het rechtstreeks bestellen van uw appelflappen:
    Bel Marion Evers, 06-55820855 of bestel via de Webshop