• Wil je de opbrengst voor je club verhogen met een online collectebus? Dat kan tijdens de Jantje Beton Collecteweek van 8 t/m 13 maart 2021.

JANTJE BETON COLLECTE NU DIGITAAL!
    In overleg met het bestuur is besloten dit jaar niet met bussen te gaan collecteren. Het is moeilijk om collectanten te krijgen. De
    mensen die jarenlang gecollecteerd hebben zijn er zo langzamerhand allemaal mee gestopt en met digitale bussen hoeven we kou en regen niet meer te trotseren. Ook zal het lastiger zijn in deze Coronatijd bij de mensen aan de deur te komen.

Het bestuur van KV Apeldoorn maakt een digitale bus aan en die zal via de sociale media worden verspreid. Stuur de link door naar al je contacten! Zo bereiken we veel mensen buiten de club.

Wil je zelf ook wat doen voor KV Apeldoorn? Open dan zelf een online collectebus via jantjebeton.digicollect.nl . Als een paar mensen per team dat doen kunnen we al veel geld binnenhalen. Via onderstaande site gaat dat erg gemakkelijk. Je hebt dus geen excuus om niet mee te doen!!

Online collectebus: via jantjebeton.digicollect.nl kan je een online collectebus aanmaken.  Vorig jaar werd er gemiddeld € 8,42 per gift gedoneerd. Wauw! Maak een bus aan en deel makkelijk via facebook, insta, WhatsApp of e-mail met iedereen die je kent. Zo
    kan iedereen die in je buurt woont, verder weg woont of niet thuis is, helpen onze club KV Apeldoorn een beetje rijker te maken. Let
    goed op dat je onze vereniging aanklikt: Apeldoorn – KV Apeldoorn. De bus blijft t/m 31 maart 2021 open! Daarna komt het geld
    automatisch naar onze penningmeester.

Voor vragen kan je naar Henny Grootkerk, 06 26626295