• Zoals je vast weet is het als lid van een vereniging belangrijk je respectvol te gedragen in de richting van een scheidsrechter.

Tijdens de veldperiode hebben er een aantal incidenten plaatsgevonden waarin veel kritiek was op het fluiten van een scheidsrechter, maar welke aanleiding er ook zou zijn voor kritiek, het is essentieel dat bij wedstrijden publiek en spelers respect opbrengen voor scheidsrechters, zowel voor hen als persoon, alsmede voor de beslissingen die zij nemen. Dit is de essentie voor het kunnen beoefenen van wedstrijdsport en we dienen dit als vereniging met z'n allen ook strak te bewaken.

Als bestuur van KV Apeldoorn vragen wij dan ook jouw bijzondere aandacht voor de gedragscode van onze vereniging die tijdens de afgelopen ledenvergadering is vastgesteld en die je via deze link uitgebreid kunt lezen. Vooral in hoofdstuk 9 tref je een aantal gedragsregels aan waarvan wij verwachten dat die worden nageleefd.