• Voor trainingen en wedstrijden per 5 november 2021 heeft het KNKV de nodige richtlijnen opgesteld, gebaseerd op de protocollen van het RIVM en NOC-NSF. Wij vragen jullie deze richtlijnen strikt op te volgen.

Algemeen:

• Heb je corona gerelateerde klachten? Blijf thuis en laat je testen.
    • Ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak: dit geldt voor iedereen.
    • Verzoek tot zoveel als mogelijk onderling 1,5 m afstand te houden.
    • Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop!
    • Hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes.
    • Schud geen handen.

Controle coronatoegangsbewijs (CTB) tijdens wedstrijden en training op locatie’s:

• Uiteraard vragen wij iedereen zijn of haar medewerking in deze. Laat de 'controleur(s)' hun checks doen (dit zijn immers vrijwiligers van de vereniging met het beste beentje voor). Heb je hier vragen en/of opmerkingen over neem dat contact op met het bestuur van KV Apeldoorn (bestuur@kvapeldoorn.nl).
    • Informatie over o.a. het gebruik van de kantine van sporthal Zuiderpark en controle bij trainingen volgt spoedig.

Wedstrijden (uit of thuis) en trainingen

Het coronatoegangsbewijs is verplicht:

• Georganiseerde sportbeoefening in alle binnensportlocaties vanaf 18 jaar (dit geldt voor sporters en publiek). Bij publiek van amateurwedstrijden is jeugd tot 18 jaar uitgezonderd.

Uitzondering coronatoegangsbewijs:

• Vrijwilligers en mensen die functioneel actief aanwezig moeten zijn hoeven geen CTB te tonen voor het uitoefenen van hun taak. Denk hierbij aan trainers, coaches, scheidsrechters, onderhoudsmedewerkers en alle overige vrijwilligers.
    • Voor het betreden van de horecaruimte/kantine dient wel een CTB getoond te worden.
    • Een ouder/begeleider van een sporter met beperking hoeft geen CTB te tonen.

Kantine, toiletten en kleedkamers:

• Gaan sporters, publiek of vrijwilligers naar de sportkantine, kleedkamer of het toilet dan is het coronatoegangsbewijs wel van toepassing, jeugd tot 18 jaar uitgezonderd

Dank voor jullie medewerking hierin en laten we er een mooi Zaalseizoen met z’n alle er van maken!