• In de 1e klasse is het noodzakelijk de ontvangst/begeleiding bezoekende scheidsrechters geregeld te hebben door aanstelling van een ontvangstfunctionaris die bij de officiĆ«le wedstrijden van selectie 1 en 2 aanwezig zal zijn en direct zal samenwerken met zaalwacht en Jurytafel (Wedstrijden senioren 1). (Zoals bij de meeste verenigingen gebruikelijk worden bezoekende scheidsrechters middels een bord bij de ingang van het veld verzocht zich te melden aan de bar en worden daar ontvangen. Wij hebben tot nu toe geen explicite begeleiding georganiseerd, maar in het kader van goed gastheerschap is dat zeer gewenst, zodat ook kennisgenomen kan worden van de wensen en behoeftes van de bezoekende scheidsrechter.)