• Wat een mooi seizoen hebben we achter de rug. Eerste gedeelte van het veld moesten we wennen aan elkaar en aan een ander spel. Maar in de zaal gingen we steeds beter korfballen en dat werd beloond met een fantastisch kampioenschap, promotie naar de Hoofdklasse en een deelname aan het NK. Het tweede gedeelte van het veld hebben we nog even alles uit de kast gehaald om ook hier bovenaan in de poule te eindigen en handhaving in de Hoofdklasse te realiseren. Op 15 juni hebben we het seizoen afgesloten met een teamuitje, we gingen het Blotevoetenpad trotseren. Het had de dagen ervoor behoorlijk geregend dus dat beloofde een behoorlijke uitdaging te worden.

De Gouden Gieter
    Voordat we aan de wandel gingen hebben we eerst de uitreiking van de gouden gieter gedaan. Met oefeningen op de training en door wedstrijden uit onze poule te voorspellen kon je punten krijgen die op de gieter werden bijgehouden. De winnaar zou de gieter krijgen en degene met de minste punten zou de inhoud van de gieter over zich heen krijgen. Ooh wat waren ze fanatiek op de training maar ondanks dat werden Eline, Lucas en Mirthe bekroond tot "verliezers". Zij werden getrakteerd op een douche van melk gevolgd door een gieter vol meel afgetopt met een toef van slagroom. De Gouden Gieter is uiteindelijk gewonnen door Koen.

Blotevoetenpad
    Toen mochten eindelijk de schoentjes uit en gingen we op pad. We kozen voor de avontuurlijke route waarbij we allerlei obstakels voor de kiezen kregen. Vooraf hadden we ze aan elkaar vast geknoopt voor een beetje teamwork (en voor ons wel leuk want als er 1 viel…..). De regen had echt goed zijn werk gedaan, glibberend en vallend kwamen we bij het moeras aan. De handjes mochten hier los want het water stond zo hoog dat er bijna gezwommen moest worden. In het steenkoude water met takken en volgens sommige enge beesten moest er een behoorlijk stuk worden afgelegd.
    Bibberend gingen we weer verder, onderweg nog een paar keer van een glijbaan in het water, over steentjes lopen en wankelend over een boomstam tot we eindelijk het eindpunt bereikt hadden.
    Na een groot moddergevecht even afspoelen in een vijver en nog steeds super goor de auto's weer in. Nadat iedereen lekker gedoucht had (meerdere keren) hebben we de dag afgesloten, samen met alle ouders, met een barbeque, die laten we maar zeggen ergggg gezellig was.
    Via onze trouwe sponsor Logoprint hadden wij nog een kadootje geregeld voor de kids als aandenken aan dit mooie seizoen. Een handdoek voorzien van clublogo en naam! (die wil je toch ook 😉)

#top uitje
    #jammer dat het voorbij is
    #bedankt supporters
    #voor de handdoeken moet je bij Olav zijn
    #groetjes de B1
    #namens staf B1 bedankt voor het mooie seizoen!