• KV Apeldoorn ziet zich gesteund door een grote groep trouwe sponsoren. En dat verdient de aandacht… Maar wie zijn onze sponsors eigenlijk? Wat doen ze? En wie zijn de mensen achter deze bedrijven? Daar proberen we in dit item achter te komen.  

    De eerste in deze reeks; Renew Zorg, dé huidspecialist van Apeldoorn. Renew Zorg is nu al een aantal jaren kledingsponsor van de D1. Eigenaar van Renew Zorg is René den Otter. René is zeker geen onbekende bij de club, want naast dat hij supporter is, helpt hij de club ook als vrijwilliger. Onlangs bijvoorbeeld nog als ‘CoCo’ (corona coördinator) tijdens de jeugdtrainingen. 

    Renew Zorg biedt al bijna 20 jaar de meest uiteenlopende en vernieuwende huidverzorgings- en huidtherapeutische behandelingen. Door hun ervaring, certificeringen en unieke behandelingen, mag je ze gerust expert noemen op het gebied van huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen. Of je nu wat wilt laten doen aan uw pigmentvlekjes, rimpels of haaruitval, of komt voor een verzorgende schoonheidsbehandeling, met een ontspannen sfeer en in een stijlvolle ambiance. Renew zorgt ervoor dat je weer stralend naar buiten loopt. Hoe zij dit doen? Door een combinatie van veilige, wetenschappelijk bewezen technieken, persoonlijke aandacht en innovatieve producten en behandelingen. 

    Meer weten over Renew Zorg? Kijk op: www.renew-zorg.nl