•  

  Jantje Beton is hét goede doel dat zich sinds 1968 samen met kinderen en jongeren inzet voor meer en uitdagender speelruimte en meer speelkansen. Jaarlijks doen ruim 350.000 kinderen mee aan de activiteiten en projecten van Jantje Beton. Kinderen moeten steeds meer en spelen steeds minder, terwijl spelen het belangrijkste én het leukste onderdeel is van een gezond leven. Daarom zegt Jantje Beton … STOP NOOIT MET SPELEN!

  Daarom gaat ook KV Apeldoorn weer collecteren voor Jantje Beton: WIJ GAAN VOOR DIGITAAL van 1-31 Maart!. 

  Er is een digitale bus aangemaakt. De opbrengst is voor Jantje Beton en een gedeelte wordt beschikbaar gemaakt voor nevenactiviteiten  van onze jeugd. De link en QR code kun je gemakkelijk delen via Facebook, Insta, WhatsApp of e-mail met iedereen die je kent. Zo kan iedereen die in je buurt woont, verder weg woont of niet thuis is, helpen voor het goede doel.  

  Wil je persoonlijk wat doen voor KV Apeldoorn? Open dan zelf een online collectebus via jantjebeton.digicollect.nl. Vorig jaar werd er gemiddeld € 8 per gift gedoneerd. Let goed op dat je onze vereniging aanklikt bij het aanmaken van je bus: “Apeldoorn – KV Apeldoorn”.

  https://jantjebeton.digicollect.nl/korfbal-vereniging-apeldoorn

   Let op: deze code kan niet rechtstreeks in bank-apps worden gescand.