• Voor de toekomst van onze club en het korfbal in Apeldoorn is ledenwerving van enorm belang. 27 februari j.l. kregen wij de kans om met onze club mee te doen aan de 'Wijkspelen Noord-West'. De wijkspelen werden georganiseerd door Sportservice Apeldoorn in samenwerking met diverse sportaanbieders, o.a. KV Apeldoorn. Er werd op deze ochtend een leuk en gevarieerd sportaanbod aangeboden, waar kinderen op een laagdrempelige manier aan mee konden doen. Het resultaat? Een veld vol met +/- 110 enthousiaste kinderen, waarvan er zo'n 40 hebben meegedaan aan de korfbal trainingen. En er liep genoeg korfbaltalent rond! 

    De komende tijd gaan we door met ledenwervingsactiviteiten. Er komen clinics op scholen, schoolkorfbal staat voor de deur EN er staat een leuke activiteit op koningsdag gepland. We zoeken hier nog vrijwilligers voor, wie komt er helpen? 

    En ken jij nou nog iemand die best eens zou willen komen kijken bij de korfbal? Stuur dan een mail naar ikdurf@kvapeldoorn.nl of overleg even met je eigen trainer. Meetrainen kan altijd en is geheel vrijblijvend.