• Beste jeugdspelers,

  Het seizoen gaat alweer bijna beginnen. Tijdens de vakantie hebben we nog wat moeten schuiven in de teamindeling, in de bijlage vind je de definitieve versie. In het overzicht staat ook vermeld wie de trainers en coaches zijn, wie de teamouder zijn en op welke dagen getraind wordt.

  De start van de trainingen is op maandag 27 augustus, dat is na de kampweek. De competitie zal voor iedereen starten op 8 september.

  Teams THUIS op 8 september: F1, E1, D1, C1, B1, A2, A3
  Teams UIT op 8 september: E2, E3, D2, D3, C2, B2, B3, A1

  Kijk vooral in de KNKV APP of op de KV Apeldoorn site voor het actuele programma. We zijn nog bezig met het competitieboekje en zullen deze verspreiden zodra deze gereed is.

  Zoals je kunt zien in het overzicht van de teamindeling hebben we moeten besluiten om 1 F-team terug te trekken, er waren helaas te weinig spelers voor 2 teams. Dus als jullie nog vriendjes, vriendinnetjes, familie, buren of wie dan ook weten die een paar keer gratis mee willen trainen om te kijken of ze korfbal leuk vinden, schroom dan niet om een mailtje te sturen naar jtc@kvapeldoorn.nl om ze aan te melden voor de trainingen.

  De JTC aanspreekpersonen voor seizoen 2018/2019 zijn:
  A Marina vd Dikkenberg
  B Linda Gressie
  C John Sangers
  D Leo Rouwenhorst
  E,F en Kangoeroes Duike Boeve

  VACATURES TRAINER/COACHES!
  Doordat we de afgelopen weken nog een aantal aanmeldingen hebben gehad om de training of coaching van een team op te pakken is het schema bijna volledig echter??.. zoals jullie kunnen zien hebben we op dit moment nog 3 vacatures voor komend seizoen. De jongste jeugd is aardig gevuld met jeugdige trainers, helemaal top! Maar die jeugd verdient zelf ook een trainer/coach in de A of B!

  WIE O WIE stelt zich kandidaat en helpt onze jeugdafdeling een stapje verder ???

  Tevens zijn we door het stoppen van Rob op zoek naar een nieuwe JTC voorzitter.
  Rob bij deze namens ons nogmaals enorm bedankt voor het vele werk wat jij afgelopen jaren heb gedaan voor de fusie en voor de JTC.

  Heb je interesse in een van de functies dan graag een mailtje naar jtc@kvapeldoorn.nl en we nemen snel contact met je op!


  Groetjes van de JTC!

  Bekijk de teamindeling