• Op dit moment zijn we nog op zoek naar teamouders voor de: E2, D2, C1, B2, B1, A2 en A1.

Teamouders: wat doen ze precies?
    Elk jeugdteam van KV Apeldoorn heeft een teamouder. Een teamouder is een vader/ moeder/ verzorger van een jeugdspeler die de trainers/ coaches van een team ondersteunt en fungeert als eerste aanspreekpunt voor de club en de andere ouders in het team.

De teamouder regelt of verdeelt daarnaast enkele organisatorische taken rondom het team, zoals b.v. het opstellen van een wasschema voor de shirts en een indeling van bardiensten of het rijden naar uitwedstrijden.

Kortom, het betreft allemaal taken die goed te overzien zijn, maar voor de club en voor het team van uw kind van grote waarde zijn.

Aanmelden kan, o.v.v. uw naam, naam van uw kind + team en uw mobiele nummer, via jtc@kvapeldoorn.nl