• Voor het nieuwe seizoen is er een trainers-update. Wij zijn zeer verheugd met de komst van Martin van den Brink als trainer voor het tweede team.

Martin zal, samen met Joyce de Boer en Robin Brouwer, werken aan de ontwikkeling van onze selectie en het stokje overnemen van Bastiaan Kelly. Hierbij willen wij Bastiaan hartelijk danken voor zijn inzet afgelopen seizoen en wensen hem veel succes in zijn nieuwe woonplaats!

Het was een vreemd en bewogen seizoen, waarin de volledige zaalcompetitie en vervolgens ook de veldcompetitie werd geannuleerd. De laatste officiƫle wedstrijd van KV Apeldoorn dateert alweer van 10 oktober 2020, waarin KIOS uit Ruinerwold werd verslagen.

Wij kijken uit naar de voorbereiding van het nieuwe seizoen en de eerst volgende competitiewedstrijden.

De trainersstaf ziet er momenteel zo uit:
    Hoofdtrainer/coach: Joyce de Boer
    Assistent trainer/coach: Robin Brouwer