• Trainings weekendje B1

    Ter voorbereiding op het zaalseizoen hebben we eind oktober met de B1 een trainingsweekend gehad. Het doel was om veel plezier te maken, elkaar wat beter te leren kennen en veel teambuilding.

    Vrijdagmiddag werd de groep met een shitload bagage gedropt bij het clubhuis. Na de vele succeswensen van de ouders naar ons toe werd de 2e kantine verbouwd tot slaapzaal. Na een voedzame maaltijd (patat) werden de kids op het veld verwacht waar we getraind hebben, alles in samenwerking met elkaar. Geblinddoekt een parcours afleggen om daarna te scoren, sommige waren even vergeten dat er teamgenoten waren die een blinddoek om hadden en kregen gewoon de bal aangespeeld (in het gezicht). Trefbal met verschillende ballen en rugby met een fitnessbal werden oa gespeeld. 's Avonds hebben we een pubquiz gespeeld die over de kids ging. Bedankt nog ouders voor de nuttige informatie en alle babyfoto's. Daarna was het tijd om de pyjama's aan te doen want we hadden voor de zaterdagochtend nog wat leuks in petto waar ze fris en fruitig voor moesten zijn. Maaaaarrr niet voordat we nog een paar fantastische potjes weerwolven hebben gespeeld en als afsluiter een kussengevecht.

    Fris en fruitig is zaterdag niet gelukt, slaperig verschenen ze aan het ontbijt. Sommige kregen geen hap door de keel, andere daarentegen wel ( ik noem geen namen). Na de redelijk rustige training van vrijdag moesten ze nu echt wel aan de bak. Een bootcamp door het Orderbos stond op de planning. Met een zwaar touw die de groep gezamenlijk moest tillen, werden er allerlei oefeningen gedaan. Aan het gesteun en gepuf te horen was deze aardig pittig. Onder de modder en nat geregend keerden ze uitgeput en gehavend terug om te douchen en daarna lekker te lunchen. Met vermoeide koppies werd de slaapzaal weer afgebroken en opgeruimd. Voor ons voelde het net zoals een week kamp, vermoeiend maar net zo leuk. Het was een geslaagd weekend, de B1 is klaar om te vlammen in de zaal.

    (Rico Rouwenhorst ontbreekt op de foto's, maar hij sluit bij ons aan vanaf de zaal)