• Er is nog meer ‘transfer’nieuws te melden bij de selectie!

Vanaf volgend seizoen kunnen we weer twee oud-spelers toevoegen aan de selectie. Rick aan ’t Goor trekt na een paar jaar weer de korfbalschoenen uit het vet en gaat proberen een plekje te veroveren in de selectie. Daarnaast komt Nick Jansen ook weer korfballen bij ons. Hij heeft in het verleden in het vlaggenschip van Atalante gespeeld. Door een zware knieblessure heeft hij tijdelijk moeten stoppen met korfballen. Na zijn verhuizing naar Amersfoort heeft hij daar het korfballen weer rustig opgepakt. Nick heeft even bij MIA en de laatste paar jaar bij Sparta Nijkerk in de selectie een balletje gegooid. Inmiddels is Nick weer woonachtig in Apeldoorn en wil hij weer lekker korfballen en dat kan natuurlijk maar bij 1 club!
    Gelukkig hebben wij ook een tweetal spelers binnenboord kunnen houden, Boaz Heijink was benaderd door de naar de korfballeague gepromoveerde club,  Unitas. Maar Boaz heeft besloten om toch nog minimaal 1 jaar bij ons te blijven korfballen. Ook hebben wij een ervaren rot kunnen overtuigen om er toch nog een jaartje bij aan te plakken. Raoul Groen had al aangegeven te stoppen, maar na een paar gesprekjes heeft hij zijn keuze toch teruggedraaid. Rick en Nick (weer) welkom bij de club en Boaz en Raoul succes nog met de laatste wedstrijd in de competitie!