• Vandaag heeft 'Hertgers Transport', met hun groot materieel, het beachkorfbalveld gesaneerd. Ze hebben al het gele zand kosteloos verwijderd en het oude kunstgras, dat onder het beachveld lag, weggehaald. Vervolgens hebben ze het oude zwarte zand weer teruggestort. Ze hebben zelfs na werktijd nog even de tijd genomen om het zwarte zand mooi egaal te maken. Bedankt voor jullie geweldige inzet!

    Met hulp van een aantal vrijwilligers zijn er allerlei ondersteunende taken uitgevoerd om het werk zo soepel mogelijk te laten verlopen. Er is ook al begonnen met het uitkloppen van het oude kunstgras. Dit zit nog vol met zand wat eruit moet i.v.m. het afvoeren.

    De komende dagen staat er nog op de planning om het veld in te zaaien en de rest van het oude kunstgras uit te kloppen en af te voeren. Als je de komende dagen dit oude kunstgras ziet liggen, weet dan dat hier nog aan gewerkt wordt. Mocht je een avondje vrij hebben en je zou kunnen helpen, stuur dan een berichtje naar Alex van der Veen of stuur een e-mail naar secretaris@kvapeldoorn.nl.
    Alle hulp is welkom!