• Update jeugdtrainingen

Beste mensen,

De voorbereidingen om met onze jeugdtrainingen te kunnen beginnen zijn in volle gang. Zo is voor alle doordeweekse avonden het trainingsschema gemaakt en zijn we zijn volop bezig op ons terrein de noodzakelijke voorzieningen aan te brengen om te kunnen voldoen aan de eisen die de korfbalbond en de gemeente hebben gesteld. Het betreft met name maatregelen op het gebied van hygiëne, toegang tot het terrein en looproutes op het terrein om aan de 1,5 meter eis te voldoen. Het was een hele puzzel en het kost nog wat tijd om deze voorzieningen ook daadwerkelijk te realiseren, maar we verwachten maandag 11 mei met de jeugdtrainingen te kunnen beginnen.

In de loop van volgende week zullen we de details hiervan communiceren, maar vooruitlopend hierop bij deze alvast de algemene richtlijnen welke zijn gebaseerd op de protocollen van het RIVM en NOC-NSF.

• Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop!

• Blijf thuis als je een van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts;

• Blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten heeft.

• Als iedereen 24 uur geen klachten heeft, mag je je kind weer laten sporten en naar buiten;

• Blijft thuis als iemand in jouw huishouden positief getest is op het nieuwe coronavirus (COVID-19).

• Omdat je tot 14 dagen na het laatste contact met deze persoon nog ziek kunt worden, moet je thuis blijven tot 14 dagen na het laatste contact;

• Houd 1,5 meter (twee armlengtes) afstand van iedere andere persoon buiten jouw huishouden (uitzondering voor kinderen tot en met 12 jaar);

• Hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes;

• Ga voordat je naar de club vertrekt thuis naar het toilet;

• Was voor en na de training je handen met water en zeep, minimaal 20 seconden;

• Douche thuis en niet op de club

• Vermijd het aanraken van je gezicht;

• Schud geen handen;

• Kom niet eerder dan 10 minuten voor de sportactiviteit aan op de sportlocatie en ga direct daarna naar huis.

Wij vragen jullie deze richtlijnen strikt op te volgen.

Namens de JTC en Bestuur