• De 1e helft van het veldseizoen is afgelopen en het overlijden van Frans Grotendorst heeft een enorme impact gehad op heel veel mensen in onze vereniging. Niet alleen zal hij als persoon ontzettend gemist worden maar hij deed ontzettend veel in de club waarvoor we met z’n allen een oplossing moeten verzinnen. De werkzaamheden lopen uiteen van wekelijkse taken tot incidentele zaken (1 of 2 keer per jaar).

De werkploeg was minimaal drie keer in de week aanwezig voor allerlei klussen op onze accommodatie. Op maandagochtend deed Frans dit samen met Gerard, Fred en Gerrit. Op woensdagochtend waren Frans en Gerard meestal met z’n tweeën. Fred en Gerrit hebben enige tijd geleden al aangegeven hun inzet te willen stoppen of op een veel lager pitje te willen zetten. Daarmee is Gerard alleen overgebleven en dat is natuurlijk onmogelijk.
    Gelukkig hebben we het laatste jaar al een aantal schoonmaakwerkzaamheden van de werkploeg kunnen overnemen en zijn we gestart met een kleedkamer-schoonmaakrooster voor de teams. Dit heeft voor verlichting gezorgd.
    Op dit moment ligt er weer zo’n grote incidentele klus te wachten. Een klus die we gezamenlijk zullen moeten oppakken.

Opruimen van(veld)materiaal.

• Palen, manden en voetplaten moeten naar binnen.
    • Beachkorfbal veld moet worden opgeruimd.
    • Containers rond het veld legen en schoonmaken.
    • Ballenhok opruimen.
    • Laatste check kleedkamers.
    • Kantine schoonmaken.

Vanaf nu zal de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van deze werkzaamheden (in overleg met Gerard) over alle teams worden verdeeld.

Ook ouders van jeugdleden of rustende leden zijn van harte welkom om even een paar uurtjes de handen uit de mouwen te steken.

Het clubhuis is open vanaf 9 uur. (Marion zorgt voor wat lekkers bij de koffie/thee)

Alle senioren- en A-teams moeten zorgdragen voor een afvaardiging.
    We zou het op prijs stellen als mensen zich aanmelden in de KNKV app.